"ŠTO GORE PO SRBIJU, TO BOLJE PO OPOZICIJU" Brnabićeva o sramnom ponašanju đilasovaca - To što se dešava ne nameće se Vučiću, već Srbiji!

Novosti onlajn

24. 04. 2024. u 11:05

PREDSEDNICA Narodne skupštine Ana Brnabić gostovala je u Jutarnjem programu na televiziji Pink. Predsednica Skupštine govorila je i o sramnom ponašanju dela opozicije okupljene oko Dragana Đilasa, koja se raduje pritiscima na Srbiju i srpski narod, jer u tome vidi šansu za slom predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ШТО ГОРЕ ПО СРБИЈУ, ТО БОЉЕ ПО ОПОЗИЦИЈУ Брнабићева о срамном понашању ђиласоваца - То што се дешава не намеће се Вучићу, већ Србији!

Foto: Printskrin

Komentarišući reči Vladete Jankovića "da ne treba Đilas da bude pesimističan, jer će se u narednima danima dogoditi vrlo teški udarci za predsednika Vučića - dočekaće ga Srebrenica, članstvo tzv. Kosova u Savetu Evrope, i 3. maj, ta strašna godišnjica", predsednica Skupštine ocenjuje da je to strašno i da je sramota tako nešto i pomisliti. 

- Strašno je to. Ja juče nisam imala više šta da kažem osim - sramota, sramota, sramota. Hiljadu puta sramota. Sramota je tako nešto i pomisliti, a dodatna je sramota tako nešto izgovoriti. Da kažete svim građanima Srbije, on kao jedan od lidera opozicije sme da kaže da je njihova agenda jasno - što gore po Srbiju, to bolje po opoziciju. Ja apelujem na sve ozbiljne i odgovorne ljude iz opozicije, koliko god se mi ne slagali, da se od toga ograde i da takvu izjavu osude. Jer ako se ne ograde i ne osude, znači da se oni slažu sa takvom politikom. To što se dešava nasilnim guranjem takozvane Republike Kosovo u članstvo u Savetu Evrope, to se ne nameće Aleksandru Vučiću, već Srbiji, i ne samo Srbiji, nego čitavom Savetu Evrope. To će biti presedan koji otvara i u tom segmentu Pandorinu kutiju. To što se dešava nasiljem, jer to je stvarno nepatvoreno nasilje, nasiljem u Ujedinjenim nacijama, nametanje rezolucije o genocidu u Srebrenici, to se ne dešava Aleksandru Vučiću, i ne čeka to Aleksandra Vučića, već Srbiju i čitav srpski narod - istakla je predsednica Skupštine.

- Dakle, vi gledate jednu nesreću, jedno nametanje najteže moralne, političke i pravne kvalifikacije, za Srbiju i srpski narod koja treba nas da prati generacijama - vi to gledate kao vašu šansu i kao vašu sreću, samo zato što mislite da će to malo da oslabi Aleksandra Vučića. Pod jedan - neće to da oslabi Aleksandra Vučića, jer naš narod gde god živeo, i u regionu i van regiona, vide koliko se Aleksandar Vučić bori. I tu borbu će ceniti generacije - kakav god ishod bio. Ceniće se borba i ceniće se hrabrost koju je Aleksandar Vučić pokazao - dodala je Brnabićeva. 

BONUS VIDEO:

FORMIRANjE VELIKE ALBANIJE UVELIKO U TOKU: Albanci skandirali terorističkoj UČK i otvoreno pretili

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)