''DOŠAO JE TRENUTAK DA KAŽEM - ZAVRŠENO JE!'' Miralem Pjanić objavio kraj reprezentativne karijere

Filip Milošević

04. 05. 2024. u 13:27

Jedan od najboljih fudbalera Bosne i Hercegovine, Mirael Pjanić, odlučio je da završi reprezentativnu karijeru dugu 16 godina.

ДОШАО ЈЕ ТРЕНУТАК ДА КАЖЕМ - ЗАВРШЕНО ЈЕ! Миралем Пјанић објавио крај репрезентативне каријере

FOTO: EPA

On je upisao 115 nastupa u dresu ''Zmajeva''.

- Posle 16 godina za moju Bosnu i Hercegovinu došao je trenutak da kažem zbogom. Ovo je sigurno jedna od najtežih odluka koje sam morao da donesem, ali sa ogromnim ponosom i istinskim zadovoljstvom kažem kako je bilo dosta. Odigrao sam 115 utakmica, iskusio sam toliko radosti, odlazak na Svetsko prvenstvo. Sve je to bio san koji sam imao kao malo dete i koji je postao stvarnost. Uvek sam sa ljubavlju i ponosom nosio dres svoje države, igrao za svoj narod, za naše verne navijače širom sveta. Hvala svim selektorima, medicinskom osoblju i ekonomima koju su nam bili oslonac na svakom putovanju. Hvala navijačima što su verovali u mene i pomogli mi da ostvarim san i igram za državu koju volim - rekao je Pjanić

BONUS VIDEO: Dragan Stojković Piksi otvorio teren u Nišu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao